Aiem

Isaac Minguell Corbella, més conegut pel seu nom artístic "Aiem", és un destacat cantant, compositor, intèrpret i productor català que ha deixat una empremta significativa en el món de l'art musical. Va iniciar la seva trajectòria professional a 18 anys, després de travessar diverses etapes d'aprenentatge a la vida.


Des de la seva infància, Aiem ha destacat per ser una persona única, amb metes i propòsits diferents. Des de ben jove, no temia perseguir els seus somnis i sempre va creure en la seva capacitat per aconseguir-los. La seva disciplina i esforç es remunten als seus anys d'infantesa, quan va decidir desafiar les convencions i aspirar a convertir-se en el millor fisicoculturista de la història.


Aiem va mantenir un estil de vida saludable, enfocat i disciplinat, dedicant cada dia a forjar el seu físic des de cinquè de primària fins als divuit anys. No obstant això, el seu viatge no es va limitar al desenvolupament físic; comprenent la importància de la ment i l'ànima, va canalitzar els seus esforços cap al creixement personal. Amb el temps, es va convertir en mentor i influència per a diverses persones, buscant ajudar-les a esdevenir individus extraordinaris i prendre decisions significatives a les seves vides.


El procés de formació d'Aiem va abastar tres etapes fonamentals: cos, ment i ànima. Des de la construcció del seu físic fins al desenvolupament de la seva ment i esperit, ha arribat a ser la persona centrada i enfocada que admirem avui. La seva música, plena de missatges empoderadors, ens inspira a ser somiadors valents, dotats d'una aura indestructible capaç d'assolir qualsevol propòsit.


Aiem no només és un talentós artista musical, sinó també un exemple de perseverança, dedicació i creixement integral. Agraïm la seva música per ser una font d'inspiració que ens impulsa a ser millors versions de nosaltres mateixos, sempre perseguint els nostres somnis amb valentia i determinació.


"EL MAMBO BABY":


"EL MAMBO BABY" és una cançó enèrgica, poderosa i rítmica que ha estat escrita i interpretada específicament en català, fent referència a Catalunya (el lloc d'on prové) i mencionant coses típiques catalanes, artistes i celebritats de Catalunya... "EL MAMBO BABY" s'ha redactat per enorgullir tota la gent catalana i que se sentin catalans dels nostres costums, persones, cultura, art, tradicions, història i patrimoni són excepcionals.