Gebre

Gebre, la nova promesa de la música ebrenca

Gebre és un grup de música català format per Aleix Ferrús, Adrià Gonzàlez, Dani Cervera i Llorenç Orriols. El grup va néixer a les Terres de l'Ebre l'any 2017, i des de llavors ha anat guanyant popularitat amb el seu so power-pop en català.

La música de Gebre és una barreja de rock, pop i música tradicional ebrenca. Les seves cançons són alegres i plenes d'energia, i tracten temes com l'amor, la vida quotidiana i el paisatge de les Terres de l'Ebre.

El grup va debutar l'any 2019 amb l'EP "Marçà-Falset", que va ser molt ben rebut per la crítica. El seu primer àlbum, "Riu amunt", va ser publicat el 2021 i va consolidar la seva posició com una de les bandes emergents més prometedores de la música catalana.

Gebre ha actuat en alguns dels principals festivals de Catalunya, com el Primavera Sound, el Vida Festival o el Festival de les Terres de l'Ebre. També han fet gires per Espanya i França.

El grup està preparant el seu segon àlbum, que està previst que es publiqui el 2024. El nou disc seguirà la línia del seu primer treball, amb un so power-pop en català que transmet alegria i optimisme.

Els membres del grup

El futur de Gebre

Gebre és un grup amb un gran potencial. La seva música és original i atractiva, i els seus membres són músics talentosos. El grup té tot el que cal per aconseguir èxit en la música catalana.