Gemma MAr


Gemma MAr: la veu de la nova generació mallorquina


Gemma MAr és una cantautora mallorquina nascuda a Palma el 1999. Des de ben petita, la música ha estat una part important de la seva vida. Va començar a tocar la guitarra als 12 anys i a escriure les seves pròpies cançons als 15.


El 2021, Gemma va publicar el seu primer àlbum, Magranes molt. L'àlbum va ser un èxit de crítica i públic, i va consolidar Gemma com una de les noves veus més prometedores de la música catalana.


El 2022, Gemma va publicar el seu segon àlbum, Les dues som una. L'àlbum va ser un pas més enllà en la seva carrera, amb un so més personal i madurat.


Les cançons de Gemma MAr parlen d'amor, de la vida, de la natura i de la solidaritat. La seva veu és càlida i apassionada, i les seves lletres són plenes de sensibilitat.


Gemma MAr és una artista amb un gran talent i un potencial enorme. És una de les veus més importants de la nova generació de músics catalans.


Algunes de les seves cançons més populars són:


Plomes noves

Magranes molt

Guerreres colossals

Les dues som una


Gemma MAr ha actuat en alguns dels festivals més importants de Catalunya, com ara el Primavera Sound, el Sónar i el Festival de Cap Roig. També ha fet gires per Espanya i França.


En el futur, Gemma MAr té previst continuar treballant en la seva música i en la seva carrera artística. És una artista que té molt a oferir al món de la música, i segur que continuarà tenint molt èxit en els anys vinents.

Gemma MAr i Aina Zanoguera rememoren la felicitat dels moments amb els amics


Gemma MAr, la cantautora mallorquina, ha publicat el seu nou senzill, "Hi ha moments", en col·laboració amb Aina Zanoguera. La cançó parla d'aquells moments de felicitat senzills i purs que vivim amb els nostres amics, moments en què podem expressar-nos sense por i ser realment nosaltres mateixos.


"Hi ha moments" és una cançó pop amb un to acústic. Les veus de Gemma i Aina s'entrellaçades de manera harmoniosa, i la lletra és càlida i apassionada.


La cançó és un punt d'inflexió en la carrera de Gemma MAr. Marca un pas més enllà en el seu estil musical i en la seva carrera artística.


A banda de les dues cantants, "Hi ha moments" compta amb la col·laboració de Sara Mingolla al piano, Lucía Gomila al baix i Martina Pont a la bateria. La peça ha estat produïda per Jaume Gelabert a Tramuntana Estudis.


Gemma MAr està preparant un nou disc que es publicarà l'any vinent. "Hi ha moments" és un primer tast de què vindrà.