Mak&Sak feat. Xana

Mak&Sak feat. Xana: el duet de trap català que fusiona el trap tradicional amb l'electrònica 

Mak&Sak feat. Xana és un duet de trap català format per Mak i Sak Noel, dos productors i DJs de renom internacional, i Xana, una jove artista de trap catalana que ha aconseguit un gran èxit en els últims anys. 

Els membres del grup


Mak: Mak és un productor i DJ català que va començar la seva carrera musical el 2010. És un dels productors de trap més reconeguts del món i ha treballat amb artistes com Bad Bunny, Rosalía, J Balvin i Becky G.


Sak Noel: Sak Noel és un productor i DJ català que va començar la seva carrera musical el 2009. És conegut per les seves cançons electròniques de festa, però també ha experimentat amb el trap en els últims anys.

Xana: Xana és una artista de trap catalana que va començar la seva carrera musical el 2020. El seu estil musical es caracteritza per la seva veu potent i la seva actitud reivindicativa. 

La discografia del grup 

Mak&Sak feat. Xana ha publicat un únic àlbum d'estudi, "Indecent", que va sortir el 2023. L'àlbum va ser un èxit comercial i va aconseguir el número 1 a les llistes d'èxits catalanes.

El duo també ha publicat diversos senzills, entre els quals destaquen "Indecent", "Em poses a 100" i "No em pots controlar". 

Les influències del grup

Mak&Sak feat. Xana s'inspiren en una varietat d'artistes de trap, hip-hop i electrònica, entre els quals destaquen Bad Bunny, Rosalía, J Balvin, Skrillex i Diplo. 

El missatge del grup


El missatge de Mak&Sak feat. Xana és d'empoderament i reivindicació. Els seus temes tracten sobre temes com l'amor, el desamor, la solitud i la injustícia social. 

El grup ha estat elogiat per la seva barreja única de trap tradicional amb electrònica. Mak&Sak feat. Xana ha demostrat que el trap català pot ser un gènere musical innovador i accessible a un públic ampli. 

Els temes més destacats del grup


"Indecent": Aquest senzill, que dona títol a l'àlbum, és un tema de trap electrònic amb una lletra reivindicativa sobre el poder de la dona.

"Em poses a 100": Aquest senzill és una balada trap amb una lletra d'amor intens.

"No em pots controlar": Aquest senzill és un tema de trap amb una lletra d'empoderament femení.

El futur del grup


Mak&Sak feat. Xana tenen un futur prometedor al davant. El grup ha demostrat que té el talent i la creativitat per continuar sent un referent del trap català.