Parellop

Parellop a Viqui ràdio

El grup de música català Parellop es va formar a Girona el 2012, format per Albert Teixidor (veu i guitarra), Pep Vidal (teclats) i Albert Llorens (guitarra i veus). El seu estil es defineix com a "rock de bosc i pop de ciutat", amb influències del pop-rock català dels anys 90, el folk i el rock and roll.

El grup va començar a actuar en directe el 2013, i el 2014 va guanyar el concurs Sona 9, que els va permetre gravar el seu primer disc, "La Vall" (2014). Aquest disc va ser un èxit de crítica i públic, i va ser nominat als Premis Enderrock en les categories de millor disc de pop-rock i millor grup novell.

El 2017, el grup va publicar el seu segon disc, "Pols". Aquest disc va seguir la mateixa línia musical que el seu predecessor, i va ser també un èxit de crítica i públic.

Parellop ha actuat en nombrosos festivals i concerts arreu de Catalunya i Espanya. El grup també ha fet gires per França i Portugal.

El grup està treballant en el seu tercer disc, que s'espera que es publiqui el 2024.

A continuació, es mostra una llista de les cançons més populars de Parellop:

Parellop és un grup de música català amb un gran potencial. El seu estil original i les seves cançons amb missatges potents han fet que el grup guanyi un gran nombre de seguidors.