Primera Cita


Primera Cita, el grup de música català que està revolucionant el panorama musical 

Primera Cita és un grup de música català format a Falset, Tarragona, el 2019. El grup està format per 8 joves músics:


Carla Brull (veu)


Àlex Garcia (guitarra i veu)


Sergi Llobet (guitarra)


Pau Lloret (baix)


Oriol López (bateria)


Pau Sánchez (saxo)


Eloi Sánchez (trompeta)


El grup va començar la seva carrera amb un single anomenat "Veranear", que va tenir molt bona acollida entre el públic. Després d'això, van llançar el seu primer àlbum, "les Victòries", el 2022. L'àlbum va ser un èxit i va aconseguir col·locar-se entre els més venuts de Catalunya.


El grup es caracteritza per un so pop-rock fresc i festiu, amb influències de grups com La Pegatina, Buhos o Doctor Prats. Les seves cançons parlen d'amor, de la vida quotidiana i de les emocions dels joves.


El 2023, Primera Cita va llançar el seu segon àlbum, "Les Victòries amb Tu", un disc col·laboratiu amb el grup Buhos. L'àlbum va ser un èxit de crítica i públic, i va consolidar el grup com una de les noves promeses de la música catalana. 

Influències


Primera Cita es defineix com un grup de música pop-rock amb influències de grups com La Pegatina, Buhos o Doctor Prats. També es veuen influïts per altres grups internacionals com Manu Chao, Ska-P o Los Fabulosos Cadillacs. 

Missatge


El missatge de Primera Cita és d'alegria, de festa i de celebració de la vida. Les seves cançons són un cant a l'amor, l'amistat i la diversió. 

Obra literària


Primera Cita no ha publicat cap obra literària. No obstant això, el grup ha escrit algunes cançons que podrien considerar-se obres literàries, com "El Rei d'Instagram" o "Que t'enamoris". 

Primera Cita és un grup de música jove i amb molta projecció. El seu so fresc i festiu, les seves influències musicals i el seu missatge positiu els han convertit en un dels grups més populars de la nova escena musical catalana.


El grup ha aconseguit un gran èxit en pocs anys, i s'ha convertit en un dels referents de la música catalana actual. El seu so fresc i festiu, les seves lletres positives i el seu carisma en directe els han convertit en un grup molt popular entre el públic jove.


El grup té una agenda de concerts molt completa, i es pot veure en directe a moltes poblacions de Catalunya i Espanya. També han començat a actuar a l'estranger, i han obtingut un gran èxit a França i Itàlia.


Primera Cita és un grup que ha arribat per quedar-se. El seu talent, la seva energia i la seva il·lusió els converteixen en un dels grups més prometedors de la música catalana.