Salva Racero

Salva Racero, un cantant català amb un missatge esperançador 

Salva Racero és un cantant català nascut a Manresa el 1976. Va començar a cantar i tocar la guitarra a dotze anys, i va ser el cantant de la banda de pop-rock Lax'n'Busto entre 2006 i 2016. El 2019 va publicar el seu primer àlbum en solitari, "Immortals", que va ser un èxit de crítica i públic.


Discografia


Immortals (2019) 

Influències


Les influències musicals de Salva Racero són molt diverses, però es poden destacar artistes com U2, Coldplay, Luis Eduardo Aute o Pau Donés. També és un gran admirador de la música tradicional catalana. 

Obra literària


A més de la seva carrera musical, Salva Racero també ha escrit alguns poemes i cançons. El 2019 va publicar el llibre "Immortals", que inclou els poemes que van inspirar el seu àlbum del mateix nom. 

Missatge


La música de Salva Racero està impregnada d'un missatge esperançador. Les seves cançons parlen de l'amor, la vida, la mort i la superació. Racero és un artista que creu en la força de la música per canviar el món. 

Alguns dels temes que exploren les cançons de Salva Racero són:


L'amor: "Immortals", "Et vull", "El teu somriure"

La vida: "Torno a respirar", "Paradís", "La vida és un regal"

La mort: "El cicle de la vida", "La mort és un somni", "El meu adeu"

La superació: "No rendir-se mai", "El cor no s'atura", "La força de l'amor" 

Els concerts de Salva Racero són sempre una experiència emocionant. El seu directe és una festa de la música i la vida. Racero és un artista que connecta amb el seu públic de manera immediata i sincera.