La terra per sembrar


La terra per sembrar, un himne a la natura

El videoclip "La terra per sembrar" de la banda catalana La Terreta és una peça audiovisual que combina música i imatge per crear un himne a la natura. El vídeo, dirigit per Arnau Pons, mostra imatges de paisatges naturals, animals i persones treballant la terra.

La música, interpretada per La Terreta, és una cançó alegre i positiva que parla de la importància de cuidar la natura. La lletra, escrita per Josep Maria Mainat, és un cant a la vida i a la bellesa de la terra.

El vídeo comença amb imatges d'un camp de blat que es mou amb el vent. A poc a poc, apareixen altres imatges de la natura, com ara un bosc, un riu i una muntanya. També es veuen animals, com ara ocells, ovelles i cavalls.

A mesura que la cançó avança, es veuen imatges de persones treballant la terra. Hi ha pagesos, agricultors i ramaders que cultiven la terra i crien animals. També es veuen persones que practiquen esports a l'aire lliure, com ara la pesca, la caça i el senderisme.

El vídeo acaba amb imatges d'una família que passeja per un bosc. Els nens es diverteixen jugant amb els animals i els adults parlen de la importància de cuidar la natura.

"La terra per sembrar" és un videoclip que transmet un missatge positiu i esperançador. La música i la imatge combinen per crear una peça audiovisual que ens recorda la importància de cuidar la natura.

El missatge del vídeo

El vídeo "La terra per sembrar" té un missatge clar i contundent: la natura és important i cal cuidar-la. La lletra de la cançó parla de la bellesa de la terra i de la importància de preservar-la.

Les imatges del vídeo també transmeten aquest missatge. Mostren la diversitat de la natura i la importància del treball de les persones que la cuiden.

El vídeo és un apel·lació a la consciència de les persones sobre la importància de cuidar la natura. És un recordatori que la terra és el nostre habitatge i que cal protegir-la.

Una peça audiovisual de qualitat

"La terra per sembrar" és una peça audiovisual de qualitat que combina música i imatge de manera excel·lent. La música de La Terreta és alegre i positiva, i la lletra de la cançó és un cant a la vida i a la bellesa de la terra.

Les imatges del vídeo són magnífiques. Mostren la diversitat de la natura i la importància del treball de les persones que la cuiden.

El vídeo és un producte audiovisual que val la pena veure. És una peça que ens transmet un missatge positiu i esperançador, i que ens recorda la importància de cuidar la natura.

La lletra de la cançó critica els jocs olímpics, que considera un esdeveniment massiu i consumista que no té en compte el medi ambient.

El vídeo també mostra imatges de protestes anti-jocs olímpics. En una escena, es veu una manifestació de persones que porten cartells amb el lema "No als jocs olímpics".

En quant a la participació de grups coneguts, el videoclip inclou les veus de Joan Dausà, Els Catarres, La Pegatina, El Petit de Cal Eril, Manel i La Casa Azul. Aquests grups són tots catalans i tenen un ampli públic a Catalunya i a Espanya.

La participació d'aquests grups coneguts és una manera de donar visibilitat al videoclip i al missatge anti-jocs olímpics. També és una manera de mostrar que el moviment anti-jocs olímpics té un ampli suport popular.

A continuació, es mostra un fragment de la lletra de la cançó que critica els jocs olímpics:

"Els jocs olímpics són una gran festa

Però no és una festa per tothom

Hi ha qui no té feina

I hi ha qui no té pa

Els jocs olímpics són una gran oportunitat

Per guanyar molts diners

Però no són una oportunitat

Per cuidar el medi ambient"