Lildami

Lildami (Terrassa, 22 de maig de 1994), pseudònim de Damià Rodríguez Vila, és un enginyer i cantant de trap català. És graduat en enginyeria de disseny industrial i la seva primera aparició en l'àmbit musical com a cantant va ser l'any 2014. El 2017 va aparèixer en ràdios com Catalunya Ràdio i va presentar una versió acústica del seu tema «No ho dic per dir» a l'emissora iCat FM. Va ser un dels seleccionats per a la final de l'edició 2017 del concurs Sona9.

S'ha agrupat amb altres artistes, com Sr. Chen, productor, i Emotional Goku, vocalista. En xifres de Spotify supera els 70.000 oients mensuals i té unes 900.000 reproduccions en alguna de les seves cançons, com ara «Pau Gasol».

El 27 de desembre de 2020 va publicar l'havanera «Ramiro», acompanyat pel grup Arjau, en què reivindica les seves arrels mediterrànies i que està ambientada a Calella de Palafrugell. El 29 de gener de 2021 va publicar el seu segon disc, Viatge en espiral, amb la discogràfica Halley Records.

L'estil musical en què es basa la seva música és el trap i la música urbana, que combina amb altres estils, com l'havanera o himnes aparents en algunes cançons. El 2022 va participar com a jurat a la primera edició del programa Eufòria, de Televisió de Catalunya. El mateix any va presentar la segona edició del concurs televisió Cover.

Discografia

Àlbums

Senzills i EP