Jaume Forteza


Jaume Forteza, Plan-ET: el nou talent mallorquí del trap

Jaume Forteza, més conegut pel seu nom artístic Plan-ET, és un jove cantant i compositor mallorquí que està començant a fer-se un nom al panorama musical català. La seva música, una fusió de trap, pop i reggaeton, destaca per les seves lletres honestes i directes, que parlen de la vida quotidiana, l'amor i la societat.

Biografia

Plan-ET va néixer a Manacor l'any 1999. Va començar a tocar música als 15 anys i va publicar el seu primer EP, "Solucionam mogudes", el 2021. El seu primer disc, "Kepler-454", va sortir a la venda el 2022 i va ser nominat a millor disc de música urbana als premis Enderrock de la Música Balear.

Les seves cançons, com "M'agradaria", "Aquesta nit" o "La vida és un videojoc", han estat molt ben rebudes pel públic i s'han convertit en èxits a les xarxes socials.

Discografia

Perspectiva futura

Plan-ET és un artista amb un gran potencial i amb molt a donar a la música catalana. El seu estil únic i les seves lletres sinceres li auguren un futur brillant.


"La música és la meva passió i és el que vull fer amb la meva vida", ha declarat Plan-ET en una entrevista. "Espero poder continuar creant música que connecti amb la gent i que la faci pensar".