Arc de Triomf

Arc de Triomf és un grup de música català que va néixer a Barcelona el 2022, fusionant elements de pop, rock, electrònica i música clàssica. Les seves lletres aborden temes d'amor, de la natura i de la societat.

El grup va ser fundat per la cantant i compositora Aina Saura, coneguda com a Aina Sauras, i el guitarrista i compositor Arnau Vidal. Després de viure els seus primers anys a Barcelona, el grup va traslladar-se principalment a Sant Cugat del Vallès. 

El seu primer single, "Arc de Triomf", va ser llançat el 2022 i va aconseguir un gran èxit a Catalunya. El seu primer àlbum, "La ciutat que ens va veure néixer", va ser publicat el 2023 i va ser nominat al premi Enderrock al millor disc de pop. 

El 2024, Arc de Triomf va publicar el seu segon àlbum, "Els camins de la vida". L'àlbum va ser produït pel músic i productor Dani Fontrodona i va ser elogiat per la crítica per la seva bellesa i la seva sensibilitat. 

Discografia

Senzills


Obra literària


Premis


Influències

Arc de Triomf ha citat com a influències musicals grups com The Beatles, Pink Floyd, Radiohead i Björk. També han estat influenciats per la música clàssica, el folklore català i la música tradicional d'altres cultures.


Missatge

Arc de Triomf vol crear música que connecti amb les persones i que les inspire a ser millors. Les seves lletres aborden temes universals com l'amor, la natura i la societat. El grup creu que la música pot ser una eina de canvi i que pot ajudar a crear un món millor.