Beth Rodergas 

Beth Rodergas, una artista polifacètica

Beth Rodergas i Cols, coneguda artísticament com a Beth, és una cantant i actriu catalana nascuda a Súria el 23 de desembre de 1981.

La seva carrera va començar a despuntar el 2003, quan va quedar tercera a la segona edició del concurs Operación Triunfo. Aquest mateix any, va representar Espanya al Festival de la Cançó d'Eurovisió, on va quedar en setena posició amb la cançó "Dime".

Després d'Eurovisió, Beth va continuar la seva carrera musical amb l'àlbum "Coratge", que va ser un èxit de vendes. El 2005, va publicar el seu segon àlbum, "Invisible", i el 2007, el seu tercer àlbum, "Desnuda".

A més de la seva carrera musical, Beth també ha participat en diversos programes i sèries de televisió, com "El cor de la ciutat", "El barco" i "Cites".

El 2012, Beth va publicar el seu quart àlbum, "El final del mundo", que va ser un retorn a les seves arrels musicals. El 2015, va publicar el seu cinquè àlbum, "El universo sobre mi", i el 2019, el seu sisè àlbum, "Origen".

Beth és una artista polifacètica que ha aconseguit l'èxit tant en la música com en la televisió. La seva veu i la seva personalitat l'han convertit en una de les artistes més populars de Catalunya.

La seva música

La música de Beth és una fusió de diferents estils, com el pop, el rock i el folk. Les seves cançons sovint són personals i introspectives, i tracten temes com l'amor, la pèrdua i la resiliència.

La seva veu, potent i expressiva, és un dels seus trets més característics. Beth és una cantant amb un gran talent i una gran capacitat d'emocionar el públic.

La seva carrera televisiva

Beth ha participat en diversos programes i sèries de televisió, tant a Espanya com a Catalunya.

El 2003, va participar en la segona edició del concurs Operación Triunfo, on va quedar tercera. Aquest mateix any, va representar Espanya al Festival de la Cançó d'Eurovisió, on va quedar en setena posició.

El 2005, va participar en la sèrie de televisió "El cor de la ciutat", on va interpretar el paper de Julia. El 2007, va participar en la sèrie de televisió "El barco", on va interpretar el paper de Sandra.

El 2014, va participar en la sèrie de televisió "Cites", on va interpretar el paper de Bea.

La seva vida personal

Beth està casada amb el músic i productor Dani Coma. La parella té dos fills, una nena i un nen.

Beth és una persona compromesa amb les causes socials i ha participat en diverses campanyes de sensibilització. És una defensora dels drets dels animals i del medi ambient.

Beth és una artista completa que ha aconseguit l'èxit tant en la música com en la televisió. La seva veu i la seva personalitat l'han convertit en una de les artistes més populars de Catalunya.


Discografia

Àlbums

Galas OT2 2002

Otra Realidad 2003

Palau De La Música Catalana 2004

CD 01

CD 02

My Own Way Home 2006

Segueix-me el fil 2010

Família 2013 

Singles

Altres

Informació sobre els seus discs i singles

Otra realidad

Beth, Palau de la Música Catalana

My Own Way Home

2007 All these things