Doctor Prats

Doctor Prats a Viqui Ràdio, música 100% en català

Doctor Prats és un grup de fusió musical de Terrassa i el Vallès creat el 2009.

Història

Doctor Prats va néixer l'any 2015 amb la intenció de ser únicament un grup famós ; aquest mateix any van treure el seu primer disc Patates amb peix, que va suposar la seva aparició en la música. El dissabte 11 d'abril realitzen el seu primer concert a la sala Faktoria d'Arts de Terrassa amb diferents col·laboracions d'artistes locals.

L'abril de 2016, tot just un any després de treure el primer disc, en treuen un segon anomenat Aham Sigah. Presenten aquest nou treball a la sala Bikini a partir d'aquí fan una gira que els porta per alguns dels escenaris més importants de Catalunya com el Clownia, Acampada Jove o les festes de la Mercè de Barcelona.

Enceten el 2017 amb l'objectiu de seguir traspassant les fronteres amb la seva música i així ho fan realitzant actuacions a França, Hongria[6] i fins i tot al Japó. Tot i així, segueixen amb la seva gira en territori català omplint en escenaris com el Canet Rock, l'Acampada Jove o el festival BioRitme, entre molts altres. El 4 d'octubre havien de tancar els dos anys de gira amb un concert a la sala Apolo de Barcelona, però la situació política amb els fets de l'1 d'octubre van propiciar que fos cancel·lat. Finalment es va tancar la gira el 30 d'octubre a les fires de Sant Narcís, a Girona.

Després d'un període de descans, el grup anuncia el llançament de Venim de lluny, el tercer treball de la formació egarenca. Presenten el disc el 10 de maig a la sala BARTS de Barcelona i inicien una gira pels Països Catalans i l'estranger.

El seu vidioclip de la cançó "Caminem lluny" es guanyador d'un premi Enderrock al millor videoclip, aquest tracta un dels temes més actuals i més greus, com és el Bullying.

El seu single "Tu fas" va ser la cançó en català més difosa a les principals radiofórmules de Catalunya de novembre 2018 fins a febrer 2019, segons les llistes oficials APECAT.

Cançons


Aquest article o secció es presenta en forma de llista però s'hauria de redactar en forma de prosa.
Discografia