Sara Roy

Sara Roy: La cantautora catalana que canta amb el cor 

Sara Roy és una cantautora catalana que va néixer a Girona l'any 1997. Va començar la seva carrera musical a 12 anys, quan va formar part del grup de música infantil Macedònia. Posteriorment, va participar en el concurs "Factor X España" amb el grup Noah. 

El 2022, Sara va publicar el seu primer àlbum en solitari, titulat "(A) MAR". L'àlbum va ser un èxit de crítica i públic, i va ser nominat al premi Enderrock a l'àlbum revelació de l'any.


La música de Sara Roy és una barreja de pop, folk i soul. Les seves lletres són personals i introspectives, i tracten temes com l'amor, la pèrdua, l'amistat i la identitat. 


Influències


Sara Roy ha citat com a influències a artistes com Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Núria Feliu i Nina Simone. També està influenciada per la música americana, especialment el folk i el soul.


Missatge


Sara Roy és una artista compromesa amb la seva música. El seu missatge és d'amor, esperança i solidaritat. A través de la seva música, vol inspirar als altres a ser autèntics i a seguir els seus somnis.


Discografia


(A) MAR (2022)


Gira

Sara Roy està en gira per presentar el seu àlbum "(A)MAR". La gira inclou dates per tota Catalunya, Espanya i Andorra.


Sara Roy és una artista emergent que està cridant l'atenció del públic. Amb la seva música personal i compromesa, s'està posicionant com una de les cantautores més prometedores de la nova generació.