Els més escoltats en català

Top 5 de les cançons més populars en català (1/1/2024)

1. Stay Homas - La gent que estimo

La cançó més escoltada en català aquesta setmana és "La gent que estimo" de Stay Homas. Aquesta cançó, que va sortir el 2020, és un homenatge a les persones que estimem. Les seves lletres senzilles i sinceres han connectat amb els usuaris de Musicalliure.cat, que han deixat més de 100.000 impressions a la cançó.

2. Dijous Paella - Queda't amb mi

En segon lloc, trobem "Queda't amb mi" de Dijous Paella. Aquesta cançó, que va sortir el 2022, és una balada romàntica que parla de la necessitat de trobar l'amor. Les seves lletres emotives han fet que els usuaris de Ciqui Ràdio la sentin molt íntima.

3. Lildami - Supermercat

En tercer lloc, trobem "Supermercat" de Lildami. Aquesta cançó, que va sortir el 2023, és una crítica social a la societat consumista. Les seves lletres potents i la seva base electrònica han fet que la sentin molt actual.

4. Els Catarres - La gent normal

En quart lloc, trobem "La gent normal" d'Els Catarres. Aquesta cançó, que va sortir el 2013, és una oda a la diversitat i la normalitat. Les seves lletres optimistes han fet que la sentin molt positiva.

5. Joan Dausà - El teu amor

En cinquè lloc, trobem "El teu amor" de Joan Dausà. Aquesta cançó, que va sortir el 2021, és una declaració d'amor a una persona especial. Les seves lletres sinceres i la seva melodia dolça han fet que la sentin molt emotiva.

Canvis respecte a la llista anterior

La principal novetat d'aquesta llista és l'ascens de "La gent que estimo" de Stay Homas al primer lloc. Aquesta cançó ja era popular el 2020, però ha tornat a guanyar força gràcies a la seva inclusió en la banda sonora de la pel·lícula "Els últims dies de l'Àfrica".

També cal destacar l'ascens de "Queda't amb mi" de Dijous Paella al segon lloc. Aquesta cançó és una de les més populars del grup, i ha aconseguit augmentar la seva popularitat gràcies a les seves actuacions en directe.

En general, la llista de les cançons més escoltades en català segueix sent dominada per cançons romàntiques i de crítica social.