Adrià Puntí

Adrià Puntí  Josep Puntí i Fàbregas (Salt, 13 de juny de 1963), és un músic i artista multidisciplinari (productor, pintor, actor…).

Adrià Puntí: Un artista català multidisciplinari

Adrià Puntí és un artista català multidisciplinari que ha destacat en els àmbits de la música, la pintura, la interpretació i la literatura. Nascut a Salt, Girona, el 1963, Puntí va començar la seva carrera musical als anys 80 amb el grup La Felation On The Rocks. El 1989, va formar el grup Umpah-pah, amb el qual va publicar cinc discos i un mini-CD.

El 1997, Puntí va iniciar la seva carrera en solitari amb el disc Pepalallarga i..., que va ser un èxit de crítica i públic. Des d'aleshores, ha publicat una dotzena de discos més, entre els quals destaquen L'hora del pati (1999), Maria (2002), La clau de girar el taller (2015) i Els millors moments de la nostra vida (2023).

La música de Puntí és una barreja de pop, rock, folk i música tradicional catalana. Les seves lletres són introspectives i poètiques, i sovint exploren temes com l'amor, la vida, la mort i la natura.

A més de la seva carrera musical, Puntí també ha destacat en els àmbits de la pintura, la interpretació i la literatura. Ha exposat les seves obres pictòriques en diverses galeries d'art, i ha participat en diverses pel·lícules i sèries de televisió. També ha publicat diversos llibres, entre els quals destaquen Els millors moments de la nostra vida (2023), una autobiografia.

Puntí és un artista polifacètic que ha contribuït de manera significativa a la cultura catalana. La seva música, la seva pintura, la seva interpretació i la seva literatura han captivat a un públic ampli i divers.

Puntí és un artista compromès amb la cultura catalana. És un defensor de la llengua i la cultura catalanes, i ha participat en diverses campanyes per promoure-les. També és un defensor de la música independent, i ha col·laborat amb diversos artistes emergents.

Puntí és un artista respectat i admirat per la seva creativitat, la seva sensibilitat i el seu compromís amb la cultura catalana. És un artista que ha deixat una marca important en la música, la pintura, la interpretació i la literatura catalanes.

Discografia d'Adrià Puntí

Premis d'Adrià Puntí

Adrià Puntí és un artista amb una trajectòria consolidada i reconeguda. La seva música ha estat premiada en diverses ocasions, i ha estat reconegut com un dels artistes més importants de la música catalana contemporània.

Algunes de les seves cançons més populars són: