Lapsus

Lapsus és un grup de música català format per quatre membres: Josep Antoni Fàbregas a la veu, Oriol López a la guitarra, Arnau Griso a la bateria i Marc Pujol al baix.

La música de Lapsus es caracteritza per una fusió de diferents estils, com el rock, el pop i l'electrònica, i per unes lletres compromeses que tracten temes socials i polítics. El grup ha estat comparat amb altres formacions com Els Pets o Manel, per la seva capacitat de connectar amb el públic català a través de la seva música.
DISCOGRAFIA

El grup va començar la seva trajectòria l'any 2008 i des de llavors han tret al mercat tres discos, tots ells en català. El seu primer àlbum, titulat "L'últim home que es menja la Terra", va veure la llum el 2011 i va ser seguit per "Futur gran" l'any 2014. El seu últim treball fins ara és "Objecte petit a", publicat el 2017.

En resum, Lapsus és un grup de música català amb una trajectòria de més de deu anys i tres discos en català que destaquen per la seva fusió d'estils i les seves lletres compromeses.