Rock Per Xics

Rock per Xics


Rock per xics i Ismael Berengena

Rock per Xics és un grup de música català que ofereix espectacles musicals per a tota la família. La seva música fusiona la cançó popular catalana amb el rock clàssic i d'autor, amb l'objectiu de transmetre la cultura i els valors del rock a les noves generacions.

El grup va ser fundat l'any 2019 per Ismael Berengena, un músic català amb una llarga trajectòria en el món del rock. Els altres membres del grup són Rubén Berengena, Gerard Cantero i Elena Vilà.

Els espectacles de Rock per Xics són una festa de música, alegria i diversió, que connecta amb nens i pares de totes les edats. Les cançons del grup tracten temes diversos, com l'amor per la música, la importància de la salut, la diversitat cultural o la necessitat de cuidar el medi ambient.

Ismael Berengena

Ismael Berengena és el líder i guitarrista de Rock per Xics. És un músic experimentat amb una gran passió per la música rock. Berengena va començar la seva carrera musical als anys 90, i ha tocat en diverses bandes, entre elles ELISMA, un power trio de rock català.

Berengena és també un professor de música molt respectat. Ofereix classes a músics de totes les edats i nivells d'experiència.

Contribucions de Rock per Xics a la música infantil catalana

Rock per Xics ha contribuït a la música infantil catalana de diverses maneres. En primer lloc, han ajudat a popularitzar el rock entre els nens i nenes. En segon lloc, les seves cançons tracten temes importants d'una manera educativa i divertida. En tercer lloc, els seus espectacles són una experiència musical i cultural que connecta amb els nens i les famílies.

Rock per Xics és un grup rellevant en el panorama de la música infantil catalana. La seva música i els seus espectacles estan ajudant a criar una nova generació d'aficionats al rock.