Ginestà


Ginestà, un grup de música català amb un missatge clar 

Ginestà és un grup de música català format pels germans Júlia i Pau Serrasolsas. El grup va néixer a Barcelona el 2018 i va publicar el seu primer àlbum, "Ginestà", el 2020. El seu segon àlbum, "Suposo que l'amor és això", va ser publicat el 2022. 

Discografia


Obra literària


Premis


Influències

Ginestà ha citat com a influències musicals grups com Els Amics de les Arts, Love of Lesbian i Els Pets. També han estat influenciats per la música tradicional catalana i la música folk d'altres cultures.


Missatge

Ginestà vol crear música que connecti amb les persones i que les faci sentir identificades. Les seves lletres aborden temes universals com l'amor, la nostàlgia i la identitat, però des d'una perspectiva catalana. El grup creu que la música pot ser una eina per a la cohesió social.


Un grup en plena ascensió

Ginestà és un grup en plena ascensió. El seu primer àlbum, "Ginestà", va ser un èxit de crítica i públic, i el seu segon àlbum, "Suposo que l'amor és això", ha estat elogiat per la seva bellesa i la seva sensibilitat.

El grup ha guanyat diversos premis, inclosos el premi Enderrock al millor disc de pop-rock el 2020. També ha actuat en alguns dels principals festivals de música de Catalunya, com el Primavera Sound i el Sónar.

Ginestà és un grup que ha vingut per quedar-se. La seva música és bella, sensible i inspiradora, i el grup té un missatge clar que pot marcar la diferència.


Ginestà és un grup de música català amb un missatge clar i un talent innat. La seva música, que fusiona elements de pop, folk i música experimental, és a la vegada bella i profunda. Les seves lletres, que aborden temes universals des d'una perspectiva catalana, són capaces de connectar amb un ampli públic.

El grup té un gran potencial i, amb el seu talent i la seva dedicació, segur que continuarà creixent i consolidant-se en el panorama musical català.