Mosaic

Mosaic és un grup de música català que va néixer a Barcelona el 2019, fusionant elements de pop, rock, electrònica i música clàssica. Les seves lletres aborden temes d'amor, de la natura i de la societat. 

El grup va ser fundat per la cantant i compositora Paula Ribó, coneguda com a Paula Rojo, i el guitarrista i compositor Oriol Valls. Després de viure els seus primers anys a Barcelona, el grup va traslladar-se principalment a Sant Cugat del Vallès. 

El seu primer single, "Mosaic", va ser llançat el 2019 i va aconseguir un gran èxit a Catalunya. El seu primer àlbum, "Llum", va ser publicat el 2021 i va ser nominat al premi Enderrock al millor disc de pop.


El 2023, Mosaic va publicar el seu segon àlbum, "Eterna primavera". L'àlbum va ser produït pel músic i productor Dani Fontrodona i va ser elogiat per la crítica per la seva bellesa i la seva sensibilitat. 

Discografia


Llum (2021)

Eterna primavera (2023)

Senzills


Mosaic (2019)

Aigua (2020)

El cel (2021)

Eterna primavera (2023)

El temps (2023) 

Obra literària.


Mosaic (2021) - Llibre infantil amb il·lustracions de Paula Ribó 

Premis


Nominació al premi Enderrock al millor disc de pop (2021)


Influències


Mosaic ha citat com a influències musicals grups com The Beatles, Pink Floyd, Radiohead i Björk. També han estat influenciats per la música clàssica, el folklore català i la música tradicional d'altres cultures. 

Missatge


Mosaic vol crear música que connecti amb les persones i que les inspiri a ser millors. Les seves lletres aborden temes universals com l'amor, la natura i la societat. El grup creu que la música pot ser una eina de canvi i que pot ajudar a crear un món millor.