Sense Sal


Sense Sal: El pop-folk català amb un missatge 

Sense Sal és un grup de música català que va néixer a Terrassa el 2020, fusionant elements de pop, folk, electrònica i música tradicional catalana. Les seves lletres aborden temes d'amor, de la natura i de la societat, amb un missatge de positivitat i esperança. 

El grup va ser fundat per la cantant i compositora Marta Peralta, el guitarrista i compositor Marc Prats, el baixista i compositor David Mas i el bateria i compositor David Pujol. Els quatre músics es van conèixer a través de l'escena musical de Terrassa i van decidir unir forces per crear un projecte musical original i diferent. 


El seu primer single, "Mira on som", va ser llançat el 2021 i va aconseguir un gran èxit a Catalunya. La cançó va ser elogiada per la seva melodia enganxosa i la seva lletra positiva, que parla de la importància de continuar endavant, tot i les adversitats.


El 2022, Sense Sal va publicar el seu primer àlbum, "La sortida". L'àlbum va ser produït pel músic i productor Dani Fontrodona i va ser elogiat per la crítica per la seva bellesa i la seva sensibilitat. El disc va ser nominat al premi Enderrock al millor disc de pop-rock.


El 2023, Sense Sal va publicar el seu segon àlbum, "El temps". L'àlbum va ser produït pel mateix Dani Fontrodona i va continuar la línia del seu predecessor, amb cançons pop-folk amb un missatge positiu i esperançador. El disc va ser elogiat per la crítica per la seva maduració i la seva evolució musical.


Sense Sal és un grup amb un gran potencial. Les seves cançons són senzilles i directes, però també tenen una profunditat que les fa connectar amb l'oient. El grup té un missatge clar i positiu, i creu que la música pot ser una eina de canvi. 

Discografia


La sortida (2022)

El temps (2023)

Senzills


Mira on som (2021)

La sortida (2021)

El temps (2023)


Influències

Sense Sal ha citat com a influències musicals grups com The Beatles, Pink Floyd, Radiohead i Björk. També han estat influenciats per la música tradicional catalana, com ara el gènere de la sardana.

Missatge

Sense Sal vol crear música que connecti amb les persones i que les inspiri a ser millors. Les seves lletres aborden temes universals com l'amor, la natura i la societat. El grup creu que la música pot ser una eina de canvi i que pot ajudar a crear un món millor.