Siderland: La banda que il·lumina el pop català amb ritmes nocturns

#Siderland #PopCatalà #ViquiRàdio

Siderland és un grup de música pop català format a Barcelona el 2018. Amb un so que fusiona elements del pop i el synthwave, la banda ha captivat l'atenció del públic amb les seves melodies enganxoses i lletres introspectives.

Trajectòria musical

El grup va saltar a la fama el 2023 gràcies a la seva participació en el Benidorm Fest, el festival que selecciona el representant d'Espanya al Festival d'Eurovisió. Tot i que no van arribar a la final, la seva cançó "Que esclati tot" va rebre una gran acollida per part del públic i la crítica, consolidant-los com una de les promeses del panorama musical català.

Membres

Siderland està format per:

Estil i influències

La música de Siderland es caracteritza per la seva energia i la seva atmosfera nocturna. Les seves cançons, sovint escrites en català, exploren temes com la festa, la soledat i la joventut, amb un so que combina elements del pop, l'electrònica i el synthwave.

La banda cita entre les seves influències artistes com The 1975, MUNA i Dua Lipa, així com bandes sonores de pel·lícules i videojocs.

Discografia

Curiositats

Enllaços d'interès

Escolta Siderland a ViquiRàdio!

No et perdis l'oportunitat de descobrir la música d'aquesta banda emergent del pop català. Escolta Siderland a ViquiRàdio i deixa't endur per les seves melodies vibrants i les seves lletres plenes de sentiment.

#Siderland #PopCatalà #ViquiRàdio