Triquell

Francesc Fuentes i Triquell (Barcelona, 12 de febrer de 2000), també conegut com a Cesc Fuentes i pel nom artístic Triquell, és un cantant català.

Amb formació en ADE i Pedagogia, professor d'anglès, entrenador de futbol salai estudiant de doblatge, i molt vinculat al món del monitoratge infantil, i compromès amb les causes socials, la música ha estat, però, el camí principal d'aquest santquirzenc, que sempre ha fet vida a Sabadell. Fuentes va deixar la seva feina com a professor d'anglès per dedicar-se a la producció i la composició musical. Des del 2019 té un estudi amb els seus amics Pau Ruiz i Xavi Rueda, amb els quals va muntar un grup musical anomenat Alter Soma.

Ja amb un cert bagatge musical, el 2022 va participar en el concurs de talents musical Eufòria. En aquest concurs televisiu emès per TV3, va aconseguir classificar-se com a segon finalista, al costat de l'olotina Núria López, tercera finalista, i de Mariona Escoda, la guanyadora del concurs. El juliol del 2022 va participar, juntament amb la resta de concursants d'Eufòria, en dos concerts al Palau Sant Jordi de Barcelona.

El 21 d'octubre del 2022, va llançar els seus primers dos senzills com a solista: «Jugular», d'estil fester, i «Road trip», traduïble per «ruta per carretera», que travessa les fases inicials d'una relació interpersonal. El maig del 2023 té previst presentar el seu primer disc al Guitar BCN, amb la discogràfica d'Oques Grasses, Halley Records, a la Sala Apolo. També té previst fer un concert al Festival de Música de Tarragona el 6 de maig del 2023.